BGSAM YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM VE 2026 VİZYONU
Bulgaristan Stratejik Araştırma Merkezi (BGSAM), Prof. Dr. Hayati DURMAZ başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar almıştır.
Toplantıda alınan karar doğrultusunda, BGSAM Başkan Vekilliği görevine Sayın İsmail GEMİCİ getirilmiştir. Bu bayrak değişimiyle birlikte merkezimiz, 2026 yılı stratejik hedefleri kapsamında faaliyetlerini hızlandırma kararı almıştır. Yeni dönemde, akademik ve stratejik çalışmalarımızın kamuoyuyla paylaşılması amacıyla her hafta düzenli olarak bilgilendirme toplantıları ve etkinlikler gerçekleştirilecektir.
2026 yılı faaliyet planlamamız ve önümüzdeki döneme dair yol haritamız, önümüzdeki hafta yeni Başkan Vekilimiz Sayın İsmail GEMİCİ tarafından detaylı bir sunumla paylaşılacaktır.
Bu vesileyle, değerli yol arkadaşımız Abimiz İsmail GEMİCİ’ye yeni görevinde üstün başarılar diler, bu görev değişiminin camiamız ve Türk dünyası için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Saygılarımla,
Rafet ULUTÜRK
BULTÜRK
Genel Başkanı

